Angel mehunpuristin nro 1 maailmassa

Angel-mehunpuristin valmistaa mehua puristamalla, käytännöllisesti katsoen kaikista tuotteista granaattiomenasta ja omenasta lähtien vehnän ituihin ja siperialaisen pihdan neulasiin. Pidätpä sitten koktaileista tai 100%:sta mehuista, aiotpa sitten parantaa vointiasi mitä luonnollisimpien apukeinojen avulla – nyt Sinun ei enää tarvitse valita apuneuvoasi tuotteiden teknisesti rajoittuneesta sekamelskasta ! ANGEL JUICER auttaa Sinua tekemään haaveistasi totta. Puristimen toiminnallisuus ei rajoitu vain tiettyihin mehuihin, vaan voit myös nauttia vehnän jyvistä, seesamin, auringonkukan, kurpitsan, pellavan ja monen muun siemenistä valmistetusta vitamiinimaidosta. Angel Juicer sopii ihanteellisesti vehnälajeille, ohralle, lääkeyrttien ja versojen lehdille.

Vallankumouksellisella tavalla kokonaan ruostumattomasta teräksestä valmistetusta rakeenteesta muodostuu puristuspaineella toimiva kahden roottorisilppurin järjestelmä, jossa roottorit pyörivät kolmen hevosvoiman voimalla mutta kuitenkin alhaisella nopeudella 82 kierrosta minuutissa (kaikkein ideaalisin nopeus), säilyttäen elävässä muodossa kaikki entsyymit ja ravintoarvoiset ainekset mehussa.

Angel Juicer lupaa huomattavia säästöjä, vaikka puristaisit mehua vain yhdelle ihmiselle, mutta varsinkin tehdessäsi mehua koko perheelle, Angelin ekonomisuus tulee selvästi esille. Omistamasi – parhaan kylmällä painepuristuksella toimivan mehunpuristimen – Angelin ominaisuudet peittoavat selvästi muut linkoavalla tai separoivalla tavalla toimivien mehunpuristimien ominaisuudet. Angelilla valmistettujen mehujen kvantiteetti on aina korkeampi – 30%:sta 300%:iin!

Yhteystiedot

angel-finland.com

info@angel-finland.com

 

Head office Italy:

Living Juice srl

via G.B.Vico nr. 2

23900 Lecco (LC) - Italy

ph./fax: +39.341.1765296

info@angel-italia.com