Miksi Angel el ole vain mikä tahansa mehunpuristin

Elävää – entsyymejä ja vitamiineja täynnä olevaa – mehua, joka tuotetaan kaikkein alhaisimman silppureiden pyörimisnopeuden ansiosta: enimmillään 82 kierrosta minuutissa, mikä takaa sen, että kitkaa ja lämpenemistä ei esiinny koneessa.

Saadaksesi täyteläistä mehua on erittäin tärkeää, että vihannesten ja hedelmien kuidut ovat hyvin puserrettuja, mutta pusertamisen tulee tapahtua, ilman että prosessissa syntyy lämpöenergiaa, joka ”tappaa” hyödyllisiä entsyymejä ja vitamiineja. Mehut ovat eläviä ja orgaanisia tuotteita. Aurinko antaa kasveille energian, joka aktivoi ravintoaineiden syntymisen. Kuitenkin jo vähäinen lämpö hävittää mehusta nuo ravintoaineet lähes täysin ja mehu menettää voimaansa. Juuri sen vuoksi on tärkeää, että silppureiden pyörimisnopeus on tarpeeksi alhainen. Angel Juicerissa on optimaalinen pyörimisnopeus: enimmillään 82 kierrosta minuutissa. Ja ANGEL JUICER:issa mehu on aina elävää mehua!

Mehua jopa jyvistä ja siemenistä. Kolmen hevosvoiman jauhamisteho mahdollistaa sen!

Täyteläistä mehua tai jyvistä ja siemenistä puristettua vitamiinimaitoa on mahdollista tuottaa vain Angel Juicerilla! ANGEL JUICER on ainoa mehunpuristin maailmassa, jolla voi saada aikaan sekä maksimaalisen lopputuloksen säilyttäen samalla hyödylliset vitamiinit.

Maitoa vehnänjyvistä ...

Ensiluokkaista laatua

Laite on tehty kokonaan ruostumattomasta teräksestä. Se on valmistettu käsin, ja valmistusprosessin aikana on kiinnitetty erityistä tarkkaavaisuutta valmistettaessa kirurgienkin käyttämää terästä, jotta lopputulos on ehdottomasti ensiluokkaista ja parasta laatua. Ehdoton hygienia, luotettavuus ja kestävyys. Angel on laite, jonka voi myöhemmin luovuttaa lapsilleen ja lastenlapsilleen.

Ekonoomisuutta Sinun ehdoillasi

Angelin ominaisuudet peittoavat selvästi muut linkoavalla tai separoivalla tavalla toimivien mehunpuristimien ominaisuudet. Angelilla valmistettujen mehujen kvantiteetti on aina korkeampi – 30%:sta 300%:iin! Angel puristaa käytännössä mitä tahansa lukuunottamaatta kiviä, ja se tekee sen viimeiseen pisaraan asti! Puristuksesta jäljelle jäävät lietteet ovat niin kuivia, että ne voi jopa polttaa samantien.

Katso videoklippi osastolta

Vieraile myös sivulla – Hintoja ja ekonomiaa.

Yksinkertaista

Ainutlaatuinen ja samalla myös yksinkertainen ANGEL:in käyttö mahdollistaa laitteen nopean ja vaivattoman oppimisen. Mehunpuristimen kokoamiseksi Sinun tulee kiinnittää vain yksi suutin.

Helppoa puhdistaa ja pestä kuin mikä

ANGEL JUICER itse asiassa pesee itse itsensä, riittää kun kaadat hiukan vettä (100-150 gr) Angelin syöttöaukkoon. Tai vaihtoehtoisesti voit laittaa syöttöaukon myös astianpesukoneeseen. Niin yksinkertaista kuin nerokastakin!

Mehun puristaminen hedelmien sisuksesta kolmen hevosvoiman avulla

Tarkkaan suunnitellun kahdesta roottorisilppurista, tehokkaasta moottorista ja kolmivaiheisesta filtteröinnistä muodostuvan järjestelmän ansiosta Angel pystyy murskaamaan selluloosakuidut, pirstoamaan hedelmien ja vihannesten solut säilyttäen kuitenkin niiden ravintoarvot ”teljettynä” mehussa, niin että tuloksena on väriltään täyteläisempi ja maultaan rikkaampi todellinen makuelämys.

Yhteystiedot

angel-finland.com

info@angel-finland.com

 

Head office Italy:

Living Juice srl

via G.B.Vico nr. 2

23900 Lecco (LC) - Italy

ph./fax: +39.341.1765296

info@angel-italia.com