Mehut

Yhtiömme on nimeltään ”Zivoj sok” (Elävä mehu) eikä tämä nimivalinta ole sattumaa. ANGELIN kylmäpuristuksella saat aina 100%:sta elävää mehua.

Mitä elävä mehu sitten on? Ja onko toisenlaisiakin mehuja olemassa?

Elimistömme koostuu miljardeista pienistä soluista ja ne kaikki ovat eläviä. Täten myös nauttimamme ravinnon tulisi olla elävää ja aktiivista.

Ravintomme on elävää sikäli, mikäli se koostuu suurelta osin elävistä soluista ja pikkuriikkisistä ainesosasista, kuten entsyymeistä.

Entsyymit ovat elämän ja aktiivisen pitkän iän peruskulmakivi. Biologiselta näkökulmalta ne ovat aktiivisia katalysaattoreita, jotka kiihdyttävät kaikkia elimistössämme tapahtuvia kemikaalisia reaktioita. Tiedemiehet ovat sitä mieltä, että entsyymit kykenevät jopa ”syömään” syöpäsoluja. Entsyymien pääasiallinen lähde on kasvisruoka (kaikki vihannekset ja hedelmät), suuressa määrin myös jyvät, siemenet ja nuoret 4-5 päivää vanhat siementaimenet.

Mehunvalmistuksessa on ERITTÄIN TÄRKEÄÄ TIETÄÄ MILLÄ TAVALLA MEHU ON EROTETTU SOLUISTA.

Tapoja on nykyään tunnettuja kaksi erilaista: linkoaminen (eli separoiva tapa) ja puristaminen.

Eläminen ja kuoleminen eivät voi esiintyä yhtä aikaa. Tämä fakta pätee ennen kaikkea lämpötilaan ja sen turmiolliseen vaikutukseen kasvien, hedelmien, vihannesten ja siementen elävissä ytimissä. Entsyymit kuolevat ja vitamiinit tuhoutuvat korkeammissa lämpötiloissa, ja korkeampia lämpötiloja syntyy väistämättä tavallisten mehulinkojen siivilöissä ja lingoissa niiden korkeiden pyörimisnopeuksien vuoksi (jopa muutamia tuhansia kierroksia minuutissa). Kylmäpuristus on parempi vaihtoehto, sillä se mahdollistaa entsyymien säilymisen elävinä ja näin ollen hyödyllisinä, eikä siinä kaikki... Elävä mehu on myös A, B, C, E-vitamiineja, hyödyllisiä mikroelementtejä, antioksidantteja ja luontaisia antibiootteja.

Tulokset puhuvat myös puolestaan – saat kauniin, kuulaan, hohtavan ja vieläpä elastisen ihon, tarkemman näkökyvyn, kauniit hiukset ja sirot sääret. Mehut ja niissä olevat hyödylliset ainekset vahvistavat luustoasi ja ehkäisevät osteoporoosin ilmenemistä. Vanhuus saa siis odottaa itseään vielä kauan aikaa. Nuoruuden eliksiiri on saatavillasi – orastavista vehnänjyvistä saatava ”maito” – se on todella hyvän terveyden salaisuus.

Elävät mehut ovat luonnollisia ”naishormoneja” ja veren pelkistysaineita, samoin myös ”mieskunnon pikkuapulaisia”. Kliinisesti on todistettu granaattiomenan ja sen siementen tehokkuus herkässä aihepiiriissä: Mistä miesten voimat ovat peräisin? (ks. sivusto ”Granaattiomenamehu”).

Elävät mehut, eritoten marjojen mehut, sisältävät runsaasti aktiivisia antioksidantteja, mikä tarkoittaa sitä, että ne suojelevat Sinua syövältä tai mahdollisesti jopa tyystin ”jarruttavat” sitä. Granaattiomenamehua käsittelevässä luvussa on viite lääketieteelliseen lähteeseen, jossa kerrotaan granaattiomenamehun tehokkuudesta taistelussa eturauhassyöpää vastaan...

Elävät mehut vahvistavat myös suolistoa, ”puhdistavat” maksaa ja monia monia muita...

Listaa voisi jatkaa lopputtomiin, mutta mikä tärkeintä: ELÄVÄT MEHUT OVAT YHTÄ KUIN MEIDÄN TERVEYTEMME, KAUNEUTEMME JA AKTIIVINEN PITKÄIKÄISYYTEMME.

angel-finland.com

info@angel-finland.com

 

Head office Italy:

Living Juice srl

via G.B.Vico nr. 2

23900 Lecco (LC) - Italy

ph./fax: +39.341.1765296

info@angel-italia.com